Så er det dagen før jeg rejser til Milano og jeg skal til at pakke. Her et kort indlæg med min pakkeliste. Jeg har valgt at pakke i en carry-on-kuffert da jeg hverken gider at betale for at checke en kuffert ind eller at vente på den i lufthavnen. (Eller at slæbe…). Jeg regner ikke med at vandre det helt store, hvorfor jeg sagtens kan have en kuffert med rundt.

Vigtige papirer

 • Pas
 • ”Boardingpass” (jeg bruger mobilen)
 • Policenummer til rejseforsikring

Tøj

 • T-shirts
 • Halv-varm trøje
 • Bukser
 • Undertøj
 • Sokker

Toiletsager

 • Shampoo
 • Hovedpinepiller
 • Tandbørste
 • Tandpasta

Elektronik

 • Laptop (inkl. Oplader)
 • Kamera (inkl. Oplader)
 • Telefon (inkl. Oplader)
 • Powerbank

Vi ses i Milano!

Jeg er ved at være klar! Det bliver en sjov og anderledes tur rundt i en del af Europa, jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med. Jeg glæder mig til at dele højdepunkter med jer her på bloggen – om end det bliver i et lidt lettere spiseligt format end mine 2000 ord+ dagbøger fra Vietnam.