Så er bloggen skudt i gang! Jeg gør klar til at sende min rejseblog i luften og bruge 100% (hvor jeg ikke er ude at rejse) af min tid på at skrive her.

Det er altid en lidt speciel følelse at starte helt fra begyndelsen. Hvad skal man skrive? Hvordan skal tonen være? Jeg prøver i dette indlæg at gøre det klart – primært for mig selv 😉

Forskellige destinationer – samme indhold

Jeg vil fra starten prøve at få i dybden med nogle af de bedste steder i verden, jeg har været. Det vil sige, at jeg laver en kategori, der handler om eksempelvis Hamborg – og så skriver jeg en fire fem artikler om hamborg. Når jeg så er færdig der, vil jeg bevæge mig videre til at skrive om den næste by.

Planen er, at der så på sigt vil være en række forskellige byer, som du kan give dig i kast med at læse om.

Min rejseform

Jeg rejser på mange forskellige måder. Jeg kan både lide de lidt mere “traditionelle” solferier, om end jeg gerne vil have noget kulturelt ind også, samt storbyferierne, hvor man kommer ind under byens kultur. Derfor har jeg både boet på hostels, AirBnBs og hoteller. Hver især har de deres fordele, men jeg foretrækker hostels, hvis jeg rejser på egen hånd.

Mine favoritsteder er imidlertid dem, der sjældent skrives rejsebøger om. Mongoliet, Gibraltar Litauen. Alle steder, hvor jeg haft det fantastisk.

Formålet med bloggen: En informativ og inspirerende rejseblog

Jeg vil inspirere og oplyse. Og så vil jeg gerne have en masse tanker skrevet ned, som jeg kan kigge tilbage på senere.

Jeg vil derfor lave en blanding af personligt indhold og det lidt mere tørre, som er utroligt praktisk for dig at læse, hvis du har planer om at rejse til den pågældende destination.

Jeg har ladet mig meget inspirere af RejseKris.dk, hvor Kristoffer Føns gør noget lignende. Jeg kan varmt anbefale, at du prøver at tjekke hans blog ud! Den er både informativ og inspirerende. Jeg kan varmt anbefale, at du prøver at tjekke den ud!

Om navnet: Hiatus.dk

Hiatus er et navn som jeg har brugt længe som navnet på mit firma. Det betyder “afbræk”, eller sådan noget lignende og det er lige præcis hvad det at rejse er for mig: Et afbræk fra en hverdag i Kartoffeldanmark, hvor vi er bange for fremmede og savner solen 330 dage om året.